Hovedstadens Beredskab

2018-01-26 12.43.58.jpg

Effektivisering af arbejdsgange

Trolleyen medbringes på udrykningskøretøjer
for effektiv udlægning af brandslanger og
andet udstyr.

 
 

Udfordringer under udrykning

Samarbejdet med Hovedstadens Beredskab opstod efter 22. internationale Sternfahrt messe i 2017 i Sønderborg, hvor Smart Trolley var blandt de faglige udstiller - Se mere her: Sternfahrt 2017 facebook side

Udfordringen for beredskabet er en udvikling i udryknings-konceptet og dermed opstående nye opgaver for brandfolkene. De nye sprøjte-biler til Hovedstadens Beredskab skal være mindre i størrelse, medbringe flere redskaber og bemandes med færre brandfolk end nogen anden sprøjte, som er i brug hos beredskabet i dag.

Mindre personale i bilen betyder nye opgaver for personalet, som skal gøre brug af dens kapaciteter. Et smart koncept til transport af redskaberne er en vigtig del af succeskriterierne for at sådanne en bil kan bruges mest effektiv.

Opgaven for Smart Trolley bestod i at levere et transportkoncept, som kan implementeres i den moderne brandbil og afhjælpe brandmænd med de tunge løft og skub, som koster kraften.

Resultatet er en løsning med simple værktøjer til Trolleyen, som kan monteres i brandbilen sammen med en Trolley. Trolleyen kan hurtigt hentes ud af bilen og påmonteres det nødvendige værktøj for at gribe de redskaber, som skal bruges til selve brandbekæmpelse. Med en Smart Trolley løsning har Hovedstadens Beredskab nu mulighed for at gribe fire slangekurve med enten B-slanger eller C-slanger og køre dem ud i et træk, uden at skulle bruge kræfter på at bære eller bevæge kurvene manuelt.

 
2017-09-26 12.02.37.jpg